HJHansen Genvindingsindustri A/S servicerer fortsat vores kunder og leverandører af jern- og metalskrot. Samtidig følger vi myndighedernes anvisninger for at begrænse spredningen af Corona-virus. Det betyder, at vi kører med nedsat bemanding og har indført en række forholdsregler for hygiejne og afstand.

Afdelinger åbne

Vores hovedproduktion i Odense og afdelingerne rundt i landet er åbne. Eneste undtagelse er vores afdeling i Holstebro, som dog vil kunne åbnes ved særlig aftale.

Alle steder er bemandingen samtidig begrænset til et minimum.

Chauffører kan køre varer ind på vores pladser, men al kommunikation sker via telefon eller radio.

Der kan være ændring i åbningstiderne, så forhør dig lokalt og hold dig løbende opdateret.

Køb af jern- og metalskrot

Afsætningsmarkederne for jern- og metalskrot er meget usikre i øjeblikket, og vores indkøbspriser ændrer sig fra time til time.

Vi opfordrer derfor vores leverandører til at kontakte os for konkrete tilbud på køb af jern- og metalskrot.

Vi kører aktuelt med nedsat bemanding i vores merkantile afdeling, derfor kan der forekomme ændringer i forhold til de normale kontaktpersoner. Vi tilsikrer dog at vi hele tiden har kapacitet til at servicere alle vores leverandører.

Logistik

Logistikafdelingen er bemandet, så vi henter fortsat jern- og metalskrot rundt i landet. Transportbestilling kan derfor fortsat ske pr. mail og pr. telefon.

Økonomiafdeling

Vores økonomiafdeling er bemandet og sikrer blandt andet, at betalinger sker til rette tid.

Hav tålmodighed og hjælp til

Vi beder alle om at have forståelse for de gener, vores forskellige tiltag måtte medføre.

Vi håber, at alle samfundets tiltag hurtigt vil sætte en stopper for Corona-virussen, så vi kan komme tilbage til normalen så hurtigt som muligt.

Ring eller skriv

HJHansen kan med vores store knowhow rådgive dig og din virksomhed om de bedste løsninger. Kontakt os, så kan vi gennem en tæt dialog give dig et skræddersyet tilbud.

Designed by fingerspitz*